Trio Telecom staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stabiliteit

Wij leveren hoogwaardige vaste en mobiele telefonie en internet aan de zakelijke markt. Met ruim 20 jaar ervaring in de telecombranche bieden wij oplossingen die naadloos aansluiten bij de wensen van onze klanten. Maatwerkoplossingen voor het MKB en voor de grootzakelijke markt en branchespecifieke oplossingen voor bijvoorbeeld de bouw, het bakkersgilde, keurslagers, de horeca en zzp’ers.

We houden de dingen graag simpel, en vinden dat communiceren eenvoudig en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden we eenvoudige producten en diensten van goede kwaliteit.

Abonnementen, die u naar wens kunt aanpassen en heldere facturen die maximaal inzicht geven in de kosten. En dat alles tegen een vaste lage prijs.

Wij maken gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Dat biedt zekerheid en de beste bereikbaarheid in heel Nederland. 

Trio Telecom

We staan voor wat we zijn: persoonlijk, ondernemend en duidelijk. Door toegankelijk en benaderbaar te zijn en uw taal te spreken. Door snel te schakelen en slagvaardig te zijn.

Hoe onmisbaar telefonie ook is, u wilt er niet te veel over hoeven nadenken, maar wél dat alles goed en voordelig geregeld is. Trio Telecom werkt in uw voordeel.

Dienstverlening op maat

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en langetermijnrelaties. Uw vaste accountmanager maakt een inventarisatie van uw wensen en doelen. Door onze gespecialiseerde kennis en ervaring te combineren met ons netwerk van innovatieve partners, kunnen wij combinaties van verschillende diensten aanbieden. Zo komen wij tot de beste oplossing voor iedere klantvraag. Wanneer er zaken veranderen dan denken wij met u mee en zo blijven wij samen verder ontwikkelen.

Altijd in ontwikkeling

Wij bieden kwaliteit door onze kennis en ervaring. Om up-to-date te blijven van de actuele ontwikkelingen in de ICT-branche, volgen onze medewerkers regelmatig trainingen. Wij zijn proactief en in staat om snel te anticiperen op relevante technologische ontwikkelingen. U bent dus verzekerd van de best mogelijke oplossing.

Multicultureel bedrijf

Ons bedrijf is, net als Nederland, multicultureel. Dit zien wij als een toegevoegde waarde. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt bij Trio Telecom, zowel ons personeel als onze klanten. Wij beschikken daarom over ervaren medewerkers die verschillende talen spreken. Er is dus geen sprake van een mogelijke taalbarrière. Wij willen al onze klanten goed en duidelijk kunnen adviseren en zorgdragen dat zij begrijpen welke diensten zij van ons afnemen. Open, helder en duidelijk. En geen verassingen achteraf.

Waarom Trio Telecom?

  • Zorgeloos overstappen
  • Eigen accountmanager
  • Één factuur per maand
  • 24/7 klantenservice