Maak jij al gebruik van de complete belfunctie in Microsoft Teams?

Bellen met Teams is een toevoeging op de standaard Teams omgeving waar inmiddels steeds meer bedrijven en organisaties gebruik van maken. En terecht!

Teams is de ultieme cloudoplossing voor online samenwerken en biedt alle bedrijven, klein of groot, de mogelijkheid om razendsnel met elkaar te werken en op verschillende manieren in in contact te blijven. Of je nu vanuit huis of een andere locatie werkt; wanneer jij over een internetverbinding en een Microsoft licentie beschikt is werken met Teams een ideale oplossing! In Microsoft Teams kun je namelijk met één klik communiceren via chat, audio, video en e-mail via desktop én mobiel. Zo ben je waar en wanneer je maar wil bereikbaar.

Wat nog niet iedereen weet is dat je met Teams ook kunt bellen naar externe telefoonnummers en dat je gebeld kunt worden op je eigen telefoonnummer(s). Integreer je Hosted Telefonie oplossing in Teams en vereenvoudig je communicatietools.

Teams Basic

€ 10 per maand

  • Inclusief NL telefoonnummer
Offerte aanvragen

 

Voordelen bellen met Teams

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over Teams? Neem dan contact met ons op via 076 – 231 03 90 of per e-mail info@triotelecom.nl