Heeft u problemen met uw telefonie, mobiel of internet? Bekijk hier welke storingen er op dit moment bekend zijn in uw regio. Naast de storingen in uw regio houden we u ook op de hoogte van de werkzaamheden voor onderhoud.

Wist je dat je veel storingen en problemen zelf kunt oplossen? Op de pagina faq hebben we handige probleemoplossers voor je op een rij gezet.

Storingen en Werkzaamheden

MELDING 17-05-2021 9:54 uur Op dit moment krijgen wij meldingen binnen van synchronisatie die niet goed verloopt op het Coligo platform wij hebben de meldingen in onderzoek. Als u problemen ervaart zien wij graag de voorbeelden.

UPDATE 17-05-2021 10:05 uur Problemen die zich voor doen zijn O.A. een CDR die niet up to date is en Verstoorde audio kwaliteit. Als er meer problemen worden ervaren horen wij dat graag.

AFMELDING 17-05-2021 16:00 uur Door outage van een server was er op bepaalde momenten een te grote load waardoor er vertraging kon optreden op het platform. De server is vervangen en na monitoring van de diensten zijn er geen problemen meer geconstateerd.