Toestellen

Trio Telecom levert alle mogelijke hardware die benodigd is voor een VoIP oplossing, internetverbinding en overige netwerkapparatuur. De hardware van Yealink en Gigaset zijn ge-autoprovisioned op ons systeem, zodat u zich nooit druk hoeft te maken over onderhoud en software updates, dit gebeurt namelijk volledig automatisch.

De Yealink T41 is het instap model van de T4 series, een serie SIP toestellen specifiek gemaakt voor Hosted VoIP en IP-PBX omgevingen. De toestellen zijn specifiek ontworpen voor kantooromgevingen, het toestel bevat alle aanvullende opties zoals het aansluiten van een headset en het doorlussen van een PC zodat er geen extra bekabeling nodig is op uw werkplek.

De Yealink T46 is het bureaumodel van de T4 series, een serie SIP toestellen specifiek gemaakt voor Hosted VoIP en IP-PBX omgevingen. De toestellen zijn specifiek ontworpen voor kantooromgevingen, het toestel bevat alle aanvullende opties zoals het aansluiten van een headset en het doorlussen van een PC zodat er geen extra bekabeling nodig is op uw werkplek.

Het unieke aan het design van de Yealink T46 is het zeer heldere en grote kleurenscherm, waardoor het altijd snel duidelijk is wie er belt en het altijd overzichtelijk blijft wanneer u meerdere lijnen ontvangt.

De Yealink T48 is het topmodel van de T4 series, een serie SIP toestellen specifiek gemaakt voor Hosted VoIP en IP-PBX omgevingen.

De Yealink T48 is zeer geschikt voor receptiewerkplekken of veelgebruikers. Door het uitgebreide touchscreen kleurendisplay kunt u al uw collega’s of andere snelkeuzes in een overzicht plaatsen en zien of ze bezet zijn.

De Yealink EXP40 is de expansiemodule van Yealink en is te gebruiken in combinatie met een toestel in de T4- serie (T41, T42, T46 en T48). De Yealink EXP40 heeft 20 toetsen in het overzicht dat bestaat uit 2 digitale pagina’s, hierdoor kunt u tot 40 snelkeuzes programmeren in de uitbreidingsmodule.

In totaal kunnen er tot 6 expansiemodules worden aangesloten, heeft u BLF ondersteuning en indien nodig kunt u de uitbreidingsmodules zelfs aan de muur monteren.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de Toestellen? Neem dan contact met ons op via 076 – 231 03 90 of per e-mail info@triotelecom.nl