Toestellen

Trio Telecom levert alle mogelijke hardware die benodigd is voor de beste Hosted Telefonie oplossing, internetverbinding en overige netwerkapparatuur. De toestellen van Yealink zijn ge-autoprovisioned op ons systeem, zodat u zich nooit druk hoeft te maken over onderhoud en software updates, dit gebeurt namelijk volledig automatisch.

De Yealink SIP-T42U heeft dezelfde elegante uitstraling als zijn voorganger (de SIP-T42S), maar is verbeterd op vlak van interoperabiliteit. Daardoor werkt hij nog beter samen met veelgebruikte softswitch aanbieders, zoals 3CX en Broadsoft. De T42U is een flexibel toestel dat makkelijk uit te breiden is met met Bluetooth of Wifi via de USB-poort.

De Yealink SIP-T43U oogt als een klassiek & elegant toestel, maar maakt gebruik van de technologie van vandaag. Ten opzichte van eerdere modellen uit de T4S-serie werkt deze bureautelefoon nog beter op gebied van interoperabiliteit. In de praktijk heb je hierdoor een sterke samenwerking met je platform, zoals Routit, 3CX of Broadsoft.

De SIP-T53 is dé telefoon voor op elk bureau. Het is een zakelijke VoIP telefoon met hoog gebruiksgemak en een uitstekende geluidskwaliteit. Het toestel is voorzien van een 3,7″ zwart-wit display en ondersteunt maximaal 12 SIP-accounts. Dankzij het handige Busy Lamp Field dat oplicht wanneer je in gesprek bent, kunnen jouw collega’s zien wanneer je niet beschikbaar bent.

De Yealink W73P is een DECT-systeem met een gloednieuw stijlvol en modern ontwerp voor businessgebruik. De W73P is een single-cell oplossing en is daarmee geschikt voor gebruik in het MKB. De handset W73H kan met een riemclip eenvoudig aan een riem gedragen worden en heeft een lange batterijduur. Daarnaast beschikt de set over HD Voice en noise cancellation waardoor je ongestoord kunt telefoneren.

De Yealink W73H DECT draadloze handset legt de focus op optimaal gebruiksgemak. De headset heeft een stijlvol design, ruisonderdrukking, verbeterde audiokwaliteit en batterijlevensduur. Verder is het noemenswaardig dat deze handset te gebruiken is in zowel single-cell als multi-cell systemen van Yealink. Ben je dus op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare telefoon voor je organisatie? Dan ben je met de Yealink W73H DECT draadloze handset aan het juiste adres!

Met de Yealink WH62 Dual Teams Headset kun je zowel telefoneren via je IP-telefoon als via je Microsoft Teams account. Deze versie is namelijk Microsoft Teams gecertificeerd inclusief een dedicated Teams-knop op het basisstation. Doordat de headset gebruik maakt van draadloze DECT-technologie kun je tijdens het werken op kantoor of thuis genieten van volledige bewegingsvrijheid.

Alles in één workstation met de Yealink WH66 Mono draadloze headset. Hiermee kun je al je apparaten verbinden via bluetooth of de USB-poorten, heb je controle over je gesprekken met het touchscreen en kun je handsfree bellen zonder de headset te gebruiken. Deze versie van de headset gemaakt voor alle UC-platforms waardoor hij een optimale gebruiksbeleving biedt.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de Toestellen? Neem dan contact met ons op via 076 – 231 03 90 of per e-mail info@triotelecom.nl