Met een op IP-VPN gebaseerd bedrijfsnetwerk maakt u één betrouwbaar, kosteneffectief netwerk tussen al uw vestigingen. Medewerkers op verschillende locaties werken voortaan samen alsof ze zich samen op één plek bevinden. Zelfs als ze in het buitenland zijn!

Haal meer uit uw organisatie
IP-VPN (Virtual Private Network via IP-protocol) is een besloten netwerk voor de datacommunicatie binnen uw organisatie. Met IP-VPN hebben medewerkers veilig, snel en makkelijk remote access tot alle beschikbare toepassingen en gegevens binnen het bedrijfsnetwerk. Denk bijvoorbeeld aan:

IP-VPN

  • Microsoft Exchange, Outlook en Office
  • Bestandsbenadering tussen vestigingen
  • Bedrijfsspecifieke ERP- en CRM-applicaties
  • Supply-chain management toepassingen
  • Intranettoepassingen, zoals online trainingen
  • Realtime applicaties, zoals IP-telefonie en video

Alles voor u geregeld
Wij leggen de verbindingen, installeren de hardware en zorgen voor het beheer en het onderhoud van uw bedrijfsnetwerk. Of het nu via koper, glasvezel of radioverbinding verloopt. Eventuele onderhoudscontracten zijn onderdeel van deze dienst. U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij wie u terechtkunt met vragen en verzoeken.

Snel en eenvoudig opschalen
Komen er nieuwe vestigingen bij? Of heeft u meer bandbreedte nodig? Dan kunt u IP-VPN heel snel en eenvoudig opschalen. U kunt een onbeperkt aantal vestigingen aansluiten op IP-VPN.

TARIEVEN

Een IP-VPN oplossing maken wij voor u op maat. We overleggen samen met u wat voor u de beste verbinding is. De levering en de kosten voor een verbinding zijn sterk afhankelijk van de locatie.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over IP-VPN? Neem dan contact met ons op via 076 – 231 03 90 of per e-mail info@triotelecom.nl