M2M

Met M2M van Trio Telecom is het mogelijk om gegevens van apparaten en systemen uit te lezen en met die informatie kunnen de klanten van Trio Telecom hun dienstverlening of bedrijfsprocessen optimaliseren. Machine-2-Machine is een dienst waarmee het mogelijk is om op afstand apparatuur uit te lezen. Voorbeeld: Zo is het mogelijk om op afstand via draadloze communicatie contact te hebben met een afvalcontainer. Het modem in de afvalcontainer kan aangeven of deze (bijna) vol is waardoor de beheerder op het juiste moment ervoor kan zorgen dat deze geleegd wordt. Zo kan de ophaaldienst optimaal ingezet worden en zijn er geen overvolle afvalcontainers meer.

Middels de aanvullende dienst LAN Access kunt u uw verbindingen beveiligen. Via uw bedrijfseigen APN bent u er zeker van dat de data die verstuurd wordt vanaf uw apparaten niet toegankelijk is voor derden. Hierdoor is de vertrouwelijkheid van de data gegarandeerd.

Omdat M2M oplossingen steeds weer verschillend zijn maakt Trio Telecom haar prijsplannen voor M2M graag op maat voor haar klanten. Wij werken hierbij samen met Phact.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over M2M? Neem dan contact met ons op via 076 – 8080691 of per e-mail info@triotelecom.nl